Bijeenkomst vinden

Zelf iets organiseren onder onze paraplu? Bekijk onze vacatures of stuur een bericht naar onze Facebookpagina voor meer informatie.

Type bijeenkomst

Hoogbegaafd! Samen Zijn

Laagdrempelige bijeenkomst voor informeel contact op gelijkwaardige basis. Soms hebben deze bijeenkomsten een thema, maar meestal niet en gaat het over van alles. Vaak is er een leestafel met boeken over hoogbegaafdheid en aanverwante onderwerpen ter inzage.

Hoogbegaafd! Samen Spel

Laagdrempelige spelletjesmiddag of -avond waarbij de aanwezigen zelf (bord)spellen meebrengen.

Hoogbegaafd! Samen Uit

Een activiteit in de vorm van een dagje uit, zoals een gezamenlijke excursie met een bepaald thema of omtrent een gedeelde interesse.

Voor wie?

Volwassenen

Deze bijeenkomsten gaan over jou en je eigen hoogbegaafdheid. Regionaal georganiseerd, in het geval van een uitje landelijk georganiseerd.

Zeer hoogbegaafde volwassenen

Deze bijeenkomsten gaan over jou en je eigen zeer hoge begaafdheid. Landelijk georganiseerd.

LGBTIQ volwassenen

Deze bijeenkomsten zijn er speciaal voor hoogbegaafde volwassenen met een grote gender- en geaardheidsdiversiteit. Alle hoogbegaafde volwassenen zijn welkom. Landelijk georganiseerd.

Gezinnen

Deze bijeenkomsten zijn er voor de hele familie. Ouders kunnen ter plekke ervaringen uitwisselen en kinderen kunnen met elkaar spelen. Regionaal georganiseerd.

Kinderen

Deze bijeenkomsten bestaan uit activiteiten voor kinderen. Ouders kunnen ondertussen bij de koffietent om de hoek met elkaar een bakje doen. Regionaal georganiseerd.