Geplande bijeenkomsten

Subtitels van bijeenkomsten zijn aanklikbaar voor meer informatie

16 december, Antwerpen

>Hoogbegaafd! Samen Zijn – Hoogbegaafde volwassenen

29 december, Nijmegen

>Hoogbegaafd! Samen Zijn – Uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen

5 januari, Deventer

>Hoogbegaafd! Samen Zijn – Hoogbegaafde volwassenen

Nieuwe artikelen

Titels van artikelen zijn aanklikbaar

Informatief

>Vriendschap en begaafdheid: een diepe en langdurige relatie van vertrouwen, betrouwbaarheid en onvoorwaardelijke acceptatie | Alice

Gedicht

>Faalangst… | Alicia Puik

Alles lezen

De website gaat vernieuwen

Een nieuwe feel

De bloggers wisten het al even: de website gaat vernieuwen.

De website ondersteunt de missie van Stichting Hoogbegaafd! om hoogbegaafden te verbinden en informeren, mensen van allerlei leeftijden.

Daarbij dragen de persoonlijke verhalen bij aan een beter begrip van hoogbegaafd leven en de belevingswereld, met oog voor de grote diversiteit daarbinnen, geleefd door een grote verscheidenheid aan hoogbegaafde personen.

De informatieve bijdragen bevorderen kennis en inzicht in de signalering en facilitering van hoogbegaafden.

De opiniestukken houden de kijk op hoogbegaafdheid scherp en prikkelen tot begrip en actie.

Alle bijdragen zijn evergreens: we merken dat mensen bewust zoeken op de beschreven onderwerpen en zo blijven de artikelen gevonden worden, ook al zijn ze soms een tijdje geleden geschreven.

Ook op de nieuwe website hopen we dit te kunnen blijven bewerkstelligen! Alle al geschreven artikelen worden uiteraard overgezet naar de nieuwe website.

Wij danken iedereen die dit mogelijk maakt, zowel schrijvers als lezers als donateurs, zoals de mensen die aanwezig waren op het benefietdiner van 17 november.

Wil je ook doneren? Donaties zijn van harte welkom! Zo kunnen wij weer meer doen. Wij zijn geregistreerd als ANBI.

>Ja, ik wil graag doneren!

Literatuurservice Hoogbegaafdheid

Wil je op de hoogte blijven van de laatste onderzoeksinzichten omtrent hoogbegaafdheid?

Wil je de geschiedenis van onze wetenschappelijke benadering van hoogbegaafdheid beter leren kennen?

Wil je de relevante wetenschappelijke onderzoeken voor jou als hoogbegaafde, ouder van hoogbegaafde kinderen of professional op aanvraag ontvangen?

Wil je het gesprek aangaan en je vragen kunnen stellen over de studies die jou interesseren?

>Schrijf je dan nu in!